Ondernemers in Eys
Copyright © Alle rechten voorbehouden.
Inspirerende ondernemers

          in Zuid-Limburg
STARTPAGINA.

Open ateliers.

In september 2022 gooien zij voor het eerst gezamenlijk de deuren van hun ateliers open onder de naam Open Ateliers Eys. Op 3 en 4 september bent u van harte welkom! U kunt zien hoe de kunstenaars werken en hun kunstzinnige uitingen bekijken. In enkele ateliers is het zelfs mogelijk om een kleine workshop te volgen of krijgt u informatie over het volgen van cursussen. Ook is er een intieme beeldentuin open voor publiek. Kom en proef o.a. de sfeer in onze schilderateliers, glasatelier, brons- en keramiek ateliers! U bent van harte welkom!

 

Deelnemende kunstenaars: Carla Muijrers-Noppeneij, Godfried Dols, Luc ten Klooster, Daniëlle Posthumus, Nicole Janssen-Cloodt, Els Steensma, Mari-Janne van Heusden, Lisette Meesters. Openingstijden: Zaterdag 3 september van 11:00 - 18:00 uur en zondag 4 september van 10:00 - 17:00 uur. Gratis toegang.

 

Meer info: https://www.facebook.com/eysersterk/   

 

Contact: eysersterk@gmail.com

Tel: 06-5158 4138 (Els Steensma)- 06-2222 7390 (Godfried Dols)

16.8.2022

PERSBERICHT OPEN ATELIER WEEKEND 3 & 4 SEPTEMBER

 

Het pittoreske dorpje Eys mag dan niet zo groot zijn, maar er wonen heel wat creatieve kunstenaars! Het begin van de nazomer is een goed moment om publiek kennis te maken met de diverse ateliers. Daarom hebben 8 Eysersterke kunstenaars de handen ineen geslagen.

 

 

Open Ateliers Eys 2022
Klik hier om de plattegrond
met deelnemers van Open ateliers Eys 2022 te downloaden