Welkom.
Info.
Omgeving.
Activiteiten.
Galerij.
Contact.

© 2008-2019 Les Hirondelles, Auberge de la Blanche Gelée

Les Hirondelles, Auberge de la Blanche Gelée
+ overnachtingen

+ cursussen

+ activiteiten
Foto-overnachten

*De boerderij is te huur voor groepen met 12 slaapplaatsen (logeerkamer en Dortoir (slaapzolder)). (Dus uitermate geschikt voor een familieuitje of bedrijfstraining). De Dortoir heeft een eigen badkamer/toilet en kamerschermen voor privacy. Verwarming door middel van elektrische radiator, huiskamer: tegelkachel ‘12 ambachten’. Er kan vrij gebruik gemaakt worden van het meertje om te vissen, varen, zwemmen of zomaar om te genieten. Neem contact op voor de huurprijs.

 

*Grote lichte groepsruimte op de 1e verdieping van de boerderij

Standaard ingericht met 12 stoelen. Meer stoelen op verzoek.

 

*Het ‘bakhuis’: een volledig ingerichte gite voor (max.) 4 personen met eigen douche, toilet en keuken. Verwarming door middel van een houtkachel, Achter het bakhuis ligt een eigen veranda met uitzicht op de boomgaard, de schapen en de prachtige omgeving. Het meertje gebruikt worden om te zwemmen, vissen etc.

 

*Chalet: in het Chalet kunnen twee personen slapen. Eventueel met een kind tot ongeveer 8 jaar. Het Chalet staat achter in de boomgaard en heeft verwarming door middel van butagasverwarming Een gedeelde douche en toilet bevinden zich in de douche/toiletruimte op het terrein. Er mag vrij gebruik gemaakt worden van het meertje.

 

*Kamperen: rond de boerderij en naast de jachthut is het mogelijk om een - niet al te grote - tent op te zetten.

 

INTERNET: in de boerderij is WiFi aanwezig.

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik hier voor de prijzen voor verhuur van blokhut & ‘bakhuis’.

Foto’s van de verhuurmoge-lijkheden.

 

Ophaal- en brengservice voor wandelaars en pelgrims

Pelgrims en wandelaars kunnen - in overleg - opgehaald worden van de dichtstbijzijnde plaats en worden daar de volgende dag ook weer naar terug gebracht.

 

 

 

U kunt bij ons overnachten inclusief ontbijt en/of warme maaltijd. De maaltijden worden zoveel mogelijk met eigen producten, dan wel met producten uit de streek bereid. Heeft u speciale wensen (vegetarisch, lacto-sevrij etc.)? Geen probleem. Wel graag doorgeven bij de reservering.